Live optredens

Chaos podium

Elke laatste donderdag van de maand is er een live-optreden in Café Chaos. Toegang is steeds gratis.


1 jaar Chaos: 31 oktober & 1,2,3 november elke dag Live Jazz & Blues 


31-10,20u – Bart Boeckx Quartet
Dit jazz kwartet met Bart Boeckx (piano), Zjef Van Steenbergen (bass), Wannes Cornelis (drums) en Chris Van Grieken (saxen) brengt vooral eigen werk, maar er passeren ook jazz-standards in de vermomming van het moment.
https://www.facebook.com/Bart-Boeckx-Quartet-1366520596731079/

Bart Boeckx Quartet


1-11, 16u – James Clem (Blues)

Wij zijn ontzettend blij om de Amerikaanse gitarist en ukelelespeler James Clem te mogen ontvangen. Hij speelt al meer dan 30 jaar Amerikaanse roots-muziek en mag John Fogerty tot zijn fans rekenen. Niet te missen dus!


1-11, 20u – Le Hot Club de Campine

Voor alle liefhebbers van Django Reinhardt en Stéphane Grappelli speelt Le Hot Club de Campine bij ons. Ze waren al te gast in Café Chaos en dat was zo goed dat we ze hebben teruggevraagd. Zigeunerjazz van de bovenste plank.

hot club de campine


2-11, 20u – Filip & Pablo

Wie af en toe op donderdagavond in Café Chaos binnenspringt, kent hen ongetwijfeld. Onze ‘huismuzikanten’, Filip op piano en Pablo op sax, brengen eigen creaties en hun interpretaties van jazz-klassiekers.

Filip en Pablo


3-11, 16u – Lucky Luce & Benny Muggin’

Dit duo brengt aanstekelijke swing jazz op gitaar en klarinet. Ideaal om er een vrolijke zondagnamiddag van te maken.


28-11 – Bb Jazz
Jazz-ensemble met Bart Boeckx op piano.

Bb Jazz


26-12 – Luc Van Steenbergen Trio
Dit trio brengt een warme mix van funk, blues en jazz.
http://users.telenet.be/luc.van.steenbergen/youtube.html

Luc Van Steenbergen Trio